Monday, May 10, 2010

Marina Bay@Marina island.


Hi folks!
No need to tell how long i have not been writing and update my travel blog.
So here I am..

Last weekend was the memorable days in my life. Meet my old friends, my highschool bunnies At Manjung and Lumut.

This place suggested by my sis.

Dulu, tempat ni betul-betul bersebelahan dengan my block kediaman at A8. Dulu, penuh dengan laut. After 10 years I have not been there..Wahh!! Sekarang dah ada 'dunia' baru called Marina Bay@Marina Island.

 Sunset. Oh-please!


In front of this sight seeing sunset, there're some places where we can lepaking around, have some chit chats just like us. 
Benches for sunset lovers.

Meet old frens.


Okay. Enuf. Enuf.
Korang termuntah kan tengok muke kite.


 Palang merah belakang tu ape?

Yang ini bukan Air Asia okay?

Oh ok ni pemandangan jauhnye. Bakal best kan?

Apa yang ada kat sini?
For your info, kat sini belum ada apa-apa yang dibangunkan lagi. Boleh jadi tempat untuk memancing, beach wedding party and photoshooting port. Maybe next year ade somethinglah kot. Dengar khabarnye, nak buat jetty untuk ke Pangkor guna laluan ni lah. Tak guna jetty Lumut dah. Ade secret recipe yang bakal dinikmati sambil tengok sunset bersama beloved lover. Woww!!


Okay, dat's all for you. 
Muahhxxss!


1 comment:

Anonymous said...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net