Saturday, March 20, 2010

:: Hot Air Balloon Fiesta ::


Ok, dekat blog kite yang satu lagi tu..kite dah buat pengumuman ye tentang travel blog ni..
Which means..travel blog ni jugak akan dijadikan tempat untuk umumkan ape segala event yang diketahui oleh kite.

Contoh : Entry kat bawah; Madagascar Penguin.

Dis entry is not about the little2 penguin lah. Dis is about Hot Air Balloon Fiesta held at Putrajaya.
Ok. Sedikit upset bila nampak bontot kereta yang banyak. Mengeluarkan asap yang tak sepatutnye banyak. In other words..Jalan jamm giler nak mati kot!!!
-.-

Tapi takpelah, sebab lapar nak makan..kite biarkan sahaja perut ini lead the way.
Sampai-sampai je..terus cekat Char Kuay Teow RM3.50.

Itu Fyna. Meet my darling!

Weh..chup..ade banyak lagi ni gambarnye..

Ok..itu je tiga pics yang berjaya dicapture menggunakan kamera tak mahal kite. Lagipun, kite sibuk makan time tu. Hahahaa..


Me; yang dah kenyang.
Ini the best. Dari belakang juga best. 
Dis is also the best!
Sebagai pemakai Levi's..haruslah ade gambar ni sekeping.
hehee


Orait. Dat's all. Nanti korang muntah.
Jangan lupe singgah sini selalu.
I am going to put all events info here. okay?
See ya, dearie!
Huggss**

3 comments:

-xoul- said...

stuju..belon darth vader,singa & levis terbaik..hehe

CikLilyPutih said...

parking kete kat mane

Lady B said...

-xoul- best kan?
cikLiliyOutih : parking dekat dengan bangunan TNB.